Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ: Αργότερα συζήτηση για το ελαιόλαδο

Τη μεθεπόμενη εβδομάδα το Νομαρχιακό Συμβούλιο Μεσσηνίας θα συζητήσει για το ελαιόλαδο, για τη στρατηγική τής προώθησης και προβολής του, αλλά και για τα σοβαρά φετινά προβλήματα τιμών και παραγωγής.
Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο νομάρχης Δημήτρης Δράκος, που μαζί με τον αντινομάρχη Σωτήρη Παναγιωτόπουλο απέρριψαν την πρόταση του επικεφαλής της “Ανατροπής“ Χρήστου Μαλαπάνη, να συζητήσει άμεσα το Νομαρχιακό Συμβούλιο για τη δραματική πτώση των τιμών και τη σοβαρή μείωση της παραγωγής.

«Επιβάλλεται να συζητηθεί, για να διεκδικήσουμε μέτρα, ένα διεκδικητικό πλαίσιο για την κατεστραμμένη παραγωγή», επεσήμανε ο κ. Μαλαπάνης.
Ο κ. Δράκος και ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησαν ότι την επόμενη εβδομάδα η Ν.Ε. Παραγωγής και Ανάπτυξης θα συζητήσει με τους αρμόδιους φορείς και τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα έχουν οριστικοποιηθεί προτάσεις μέτρων για να συζητηθούν στο Ν.Σ. «Μέχρι τότε οι αγρότες θα έχουν πεθάνει», σχολίασε ο επικεφαλής της “Συνεργασίας“ Θανάσης Πετράκος, παραφράζοντας το ανέκδοτο με το γαϊδούρι του Χότζα.

Πηγή: Ελευθερία

1 σχόλιο:

  1. Οσες συζητήσεις και να γίνουν, δυστυχώς οι τιμές του λαδιού θα παίρνουν την κατιούσα.
    Η παγκόσμια υπερπαραγωγή σε συνδυαδμό με τον νεοφιλελευθερισμό είναι η αιτία της μείωσης των τιμών του λαδιού.
    Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά τα επόμενα χρόνια η τιμή θα είναι κάτω απο 2 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.