Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΕΡΑΝΗ: “Ετσι ας χάνουμε...”

Κατεβασμένα κεφάλια έβλεπε κανείς στη χθεσινή προπόνηση της Εράνης, όχι φυσικά για την εμφάνιση αλλά για την ήττα από τον Παναιγιάλειο. Κι αυτό γιατί οι “πράσινοι“ δεν άξιζαν να χάσουν, απεναντίας είχαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πάρουν το ματς. Όμως οι πολλές χαμένες ευκαιρίες και κάποια σφυρίγματα του διαιτητή έφεραν την ήττα και επέτρεψαν στον Παναιγιάλειο να φύγει με το “διπλό“ από τα Φιλιατρά. Αυτό που κρατούν στην Εράνη είναι η καλή απόδοση που είχαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και η προσπάθεια καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Αντώνη Μαυρέα:
“Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Όμως, κόντρα σε τέτοιες ιστορικές ομάδες, ακόμη και μια στιγμή να χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου το πληρώνεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι, έτσι, με αυτό τον τρόπο ας χάνουμε. Πάντως αυτή η ήττα δεν θα μας κοστίσει, μόνο κέρδη μπορείς να αποκομίσεις από αυτά τα ματς“.
Παράπονα από τη διαιτησία

Από εκεί και πέρα στην Εράνη “βράζουν“ με τη διαιτησία που για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν εχθρική απέναντί τους.
Οι φάσεις που αδικήθηκαν είναι αρκετές, με αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Παναγιωτακόπουλο. Όπως και να ‘χει η ομάδα έχει γυρίσει σελίδα και το ευχάριστο είναι πως την Κυριακή δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση, μιας και το ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας θα το πάρει στα χαρτιά. Χθες έγινε κανονικά προπόνηση, ενώ σήμερα θα δοθεί ρεπό και το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί κανονικά η προετοιμασία με το βλέμμα στο επόμενο ματς με τη Θύελλα Πατρών.

Εκτίουν 5 παίκτες με Βάρδα

Το ευχάριστο είναι ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας θα εκτίσουν την ποινή τους οι Χατζηπαναγιώτης, Ηλ. Ντινιώτης, Τσώνης, Πιχιγιόνι και Παναγιωτίδης που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες. Όσο για τον Βαρούχα που αντιμετωπίζει διάστρεμμα στον αστράγαλο, έχει τον χρόνο να αποθεραπευτεί.

Πηγή: Ελευθερία

Σχόλιο:
Η Αλήθεια είναι ότι εξ' αιτίας ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ διαιτητών η Εράνη έχει χάσει ΑΔΙΚΑ βαθμούς.
Οι Σύγχρονοι μαυροφορεμένοι χασάπηδες με τις αποφάσεις τους έχουν αδικήσει ΚΑΤΑΦΟΡΑ την Εράνη. Και δεν έχει μια ή δυο φορές αυτό.
Έχει γίνει τουλάχιστον σε 4 αγώνες. Ο ένας από Διαιτητή και την επόπτρια γραμμών Καλάβρια και την Τετάρτη απο τον τον διαιτητή.
Για επεισόδια λοιπόν όποτε δημιουργούνται, ΠΟΤΕ δεν φταίει ο κόσμος.
Οι πραγματικοί υποκινητές είναι ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ.

Και η αδικία έχει τα όρια της...........!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.