Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Ικανοποιημένη η ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. για την τροπή της υπόθεσης με τα Χειρουργεία Κυπαρισσίας

Την ικανοποίηση της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.) εκφράζουν με ανακοίνωση τους για την σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Υγείας, αναφορικά με τη χρηματοδότηση της ανακατασκευής των Χειρουργείων του Γ.Ν.- Κ.Υ. Κυπαρισσίας, με το ποσό των 430.000 ευρώ.

Η ικανοποίηση τους πηγάζει αφενός μεν από το ότι η Κυπαρισσία θα αποκτήσει επιτέλους σύγχρονα και ασφαλή Χειρουργεία, που θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας στους κατοίκους τόσο της ίδιας της πόλης, όσο και των γύρω περιοχών, αφετέρου δε διότι η Ομοσπονδία μας, δια του Προέδρου της κ. Ιωάννη Καναβού, με τη στήριξη του Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου, πρωτοστάτησε στην ανάδειξη ενός σοβαρότατου για την τοπική κοινωνία ζητήματος, συμβάλλοντας στην οριστική του επίλυση.

Δεν κρύβουν και την απόλυτη ικανοποίηση τους που ανέδειξαν το θέμα νιώθοντας απολύτως δικαιωμένοι για την τροπή που πήρε η υπόθεση καθώς διαψεύδονται αυταπόδεικτα οι όποιοι κακόβουλοι ισχυρισμοί και συκοφαντίες εξακοντίστηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα στο πρόσωπο του κ. Καναβού από διάφορα κέντρα.
Και καταλήγει στην ανακοίνωση της η ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. ότι αναμένει από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης την άμεση δέσμευση του ποσού ωστε να ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες.

Το θέμα το είχαμε αναδείξει από το Φιλιατρά News μετά από Δελτίο Τύπου που λάβαμε από την ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. και είχαμε δημοσιεύσει εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.