Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Σύσκεψη για τον Αγρίλη στο Δήμο Φιλιατρών

Η από κοινού διαχείριση των εγκαταστάσεων στον Αγρίλη -όπου είναι το αναψυκτήριο του «Μύλου» αλλά και οι αθλητικές εγκαταστάσεις- από τον Δήμο Φιλιατρών και τον Όμιλο Φίλων Αγρίλη, αποφασίστηκε στην χθεσινή σύσκεψή που έγινε στο δημαρχείο και στην οποία συμμετείχε ο δήμαρχος Άλκης Ξύγκας με τους αντιδημάρχους και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦΑ.
Ο δήμος ήδη μετά από σχετική απόφαση προχώρησε στην αγορά έξι στρεμμάτων στην συγκεκριμένη περιοχή, από την Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου.
Ο χώρος αυτός βρίσκεται ανατολικά του δρόμου όπου είναι και οι αθλητικές εγκαταστάσεις.
Eτσι αποφασίστηκε να υπάρξει μια από κοινού διαχείριση όλων αυτών των εγκαταστάσεων, που πέρα από το αναψυκτήριο περιλαμβάνουν και γήπεδα τένις, μπάσκετ, μπιτς-βόλεϊ και ποδοσφαίρου.

Οπως τονίστηκε στη σύσκεψη, θέληση και των δύο πλευρών είναι να αξιοποιηθούν όλοι αυτοί οι χώροι και να ξαναζωντανέψουν συγκεντρώνοντας πάλι τα παιδιά και τους νέους της περιοχής, καθώς θα τους προσφέρουν την δυνατότητα άθλησης.
Eτσι, όπως επισημάνθηκε θα αποκτήσει και πάλι ζωντάνια από νεολαία και η περιοχή του Αγρίλη.

Πηγή: Ελευθερία

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστή η απόφαση.
    Θεωρώ ότι θα μπορούσε και στην Αγ. Κυριακή,στο χώρο μεταξύ δρόμου και αμμουδιάς, να υπάρξουν παρεμβάσεις με σκοπό να συγκεντρώνονται τα παιδιά και οι νέοι της περιοχής για άθληση και ψυχαγωγία.
    Στο χώρο αυτό τώρα παρκάρουν φορτηγά και δίνει την αίσθηση του σκουπιδότοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.