Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Στην ΚΕΔ το video του Αγώνα Εράνη - Αχαϊκή για την διαιτησία του Δημητρόπουλου

Στο στόχαστρο της Εράνης βρέθηκε - και όχι άδικα - ο διαιτητής Δημητρόπουλος με αφορμή την τρισάθλια (επιεικέστατος ο χαρακτηρισμός) διαιτησία του.
Η Εράνη ενημέρωσε την ΚΕΔ και τον σύνδεσμο διαιτητών Αθηνών στον οποίο ανήκει ο Διαιτητής Δημητρόπουλος ο οποίος την προηγούμενη Κυριακή οργίασε στην κυριολεξία στο γήπεδο καταφέρνοντας να γίνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα.
Μαζί με το video του αγώνα που απέστειλε η Εράνη στην ΚΕΔ προς απόδειξη των όσων ισχυρίζεται ζήτησε και την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή απο τους αγώνες της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Εράνη αντιμετωπίζει τον Παπυργιακό στην Κεφαλονιά.
Η Εράνη θα βρίσκεται στην Κεφαλλονιά από το Σάββατο το μεσημέρι και στις 7 το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Παπυργιακό.
Στο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο Θοδωρής Ασημακόπουλος, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στην Αεροπορία (120 ΠΕΑ) και δεν έχει άδεια λόγω άσκησης που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο.

Η διοίκηση της ομάδας υπέβαλε αίτημα στην επιτροπή πρωταθλήματος της Δ‘ εθνικής (το οποίο έγινε έγινε δεκτό) για να γίνει το παιχνίδι νωρίτερα στις 2.15 μ.μ., ώστε να προλάβει η Εράνη το πλοίο για την επιστροφή.

Διαιτητές του αγώνα Παπυργιακός - Εράνη ορίστικαν οι:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Κακριδής Ι.

ΣΔΠ

Κορίνθου

ΒΟΗΘΟΣ

Δαληβίγκας Αν.

ΣΔΠ

Κορίνθου

ΒΟΗΘΟΣ

Κοκολέσης Αθ.

ΣΔΠ

Κορίνθου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Τσαμπάς Β.

ΣΔΠ

Αιτ/νίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.