Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Quiz No 2


(Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να την δείτε σε πλήρες μέγεθος)

Το παραπάνω πανό ήταν αναρτημένο δίπλα απο το μεσαίο περίπτερο. Δείτε την παρακάτω εικόνα για να καταλάβετε την ακριβή θέση του. Υπάρχει στον Δήμο Φιλιατρών κάποιος Αντιδήμαρχος, ή δημοτικός Σύμβουλος ή ακόμη χειρότερα ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ που παίρνει τις αποφάσεις του με την διαδικασία του ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ???????

Ο Ηλεκτρολόγος του Δήμου ο Κος Π _ _ _ _ _ ς (το ονοματεπώνυμο του ηλεκτρολόγου ειναι στην διάθεση μας) από ποιόν έλαβε εντολή να κατεβάσει το πανό που δεν ενοχλούσε κανέναν???
Γιατι εντολή πήρε.....
Πληροφορίες μου, λένε ότι η εντολή δεν προήλθε από τον Δήμαρχο.
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΛΑΒΕ???????


(Κλικ στην φωτογραφία για μεγάλο μέγεθος)

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι ο οποιοσδήποτε Φιλιατρινός μπορεί να λέει κάτι εκ μέρους όλης της πόλης;Ένα πανό δε λέει τίποτα...που είναι όλοι αυτοί που αυτόκλητα εκπροσωπείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε κάτι όντας ανώνυμος....
    Φοβάστε να πείτε επώνυμα την άποψη σας???
    Ο "Οποιοσδήποτε Φιλιατρινός" που λέτε το πρωϊ της 25ης Αυγούστου που η Ελευθερία κυκλοφόρησε δέχτηκε πολλές επισκέψεις στο φαρμακείο του ρωτώντας με αγωνία τι πρόκειται να γίνει.
    ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗΚΟΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ που ζητούσαν να γίνουν ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
    ΟΥΔΕΙΣ έγραψε κάτι "εκ μέρους ΟΛΗΣ της πόλης".
    Όταν υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που δεν δέχεται αυτό το σχέδιο - Έκτρωμα, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα γραφτεί ότι Επιθυμούμε να παραμείνουμε Δημότες Φιλιατρών.
    ΔΕΝ έγραψε κανένας ότι όλοι οι Φιλιατρινοί δεν θέλουμε τον Καποδίστρια.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Είπατε κάτι άστοχο.
    Γράφω αυτό που πιστεύω ότι είναι καλύτερο για την πόλη μας και "ας πούμε" (το βαζω σε πολλά εισαγωγικά) ότι εκφράζω μια μερίδα κόσμου που πιστέψτε με μέρα με την μέρα γίνονται περισσότεροι.
    Στα 2 Quiz Καυτηριάζω μια ΧΟΥΝΤΙΚΗ αντίληψη ΕΝΟΣ που αποφάσισε και "διέταξε" να φιμωθεί μια ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.
    Όσο για το ποιος το διέταξε.....
    όλα με την ώρα τους.

    Πάντως αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι το Νομοσχέδιο - Έκτρωμα που προβλέπει δήμους - τέρατα (όπως είπε και ο Νίκας στην Καλαμάτα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.