Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

1.035.000 ευρώ πήρε η Νομαρχία Μεσσηνίας για έργα πυροσπροστασίας

1.035.000 ευρώ πήρε η Νομαρχία Μεσηνίας απο το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, προκειμενου να προχωρήσει σε έργα αντιπυρικής προστασία τα οποία θα ισχύσουν την νεα αντιπυρική περίοδο. (2009)

Συγκεκριμμένα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθές (Δευτέρα 18/8) ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος δήλωσε τα εξής:

«Πήραμε την έγκριση από το Υπουργείο Οικονομικών για την πρόταση την οποία είχαμε καταθέσει για τη διαχείριση του όλου συστήματος παρακολούθησης και συντονισμού σε περίπτωση δασικών πυρκαγιών.
Είχαμε καταθέσει μία πρόταση, η οποία είχε διάφορα στάδια συνολικού κόστους 1.035.000 ευρώ. Η πρότασή μας εγκρίθηκε στο ακέραιο και χρηματοδοτικά και σε ότι αφορά τις δράσεις και τις επιλογές τις οποίες είχαμε προτείνει προς υλοποίηση και αμέσως τώρα θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία υλοποίησης του έργου. Θεωρούμε ότι είναι σημαντική η επιτυχία, δεν ήταν εύκολη η έγκριση, παρά το γεγονός ότι φάνηκε έτσι και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε την έναρξη των εργασιών ολοκλήρωσης του όλου προγράμματος για να μπορούμε να το θέσουμε υπόψη των υπηρεσιών που θα κληθούν να στελεχώσουν το σύστημα αφενός και αφετέρου να έχουμε τον εύλογο χρόνο προκειμένου να εκπαιδευτούν και να το εφαρμόσουμε από την καινούργια αντιπυρική περίοδο».

Σχόλιο Φιλιατρά News

Εμείς ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να γίνουν έργα τα χρήματα που πήρε η Νομαρχία Μεσσηνίας και όχι να μείνουν στον τραπεζικό λογαριασμό της.
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τι θα γίνει με το θέμα.

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.